Christina Linnea Örtendahls Blogg

Statsvetare & omvärldsanalytiker granskar dagsaktuell politik med glimten i ögat

tisdag, mars 20, 2007

Det är synd om Persson

Så är han igång igen, ordförande Persson. I en förhandstitt av kvällens avsnitt av Fichtelius och SVT:s dokumentär i nyheterna ikväll fortsätter han prata om alla andra.

Det tycks ändå bli så att den till synes överskattade dokumentären med uttalat syfte att skildra en svensk statsminister, utvecklas till en gigantisk recension av människor i Göran Perssons närhet. Även idag tyckte han synd om Carl Bildt.

Den stackarn kommer ju aldrig att ha någon framgång i ett internationellt perspektiv. Han kan i bästa fall bli generaldirektör för något statligt verk, säger Persson.

Jag tycker mest synd om Göran Persson som inte har förmågan att glädjas över andras framgångar. Hans härskarteknik går bara ut på att förminska andra i syfte att själv framstå i en bättre dager. Det är ett tragiskt slut på ordförande Perssons tid i offentligheten. Så tragiskt att jag faktiskt börjar tycka synd om Göran Persson redan.

...för övrigt anser jag att det bör sättas upp bommar på Järnvägsgatan samt att Nybrovägen bör öppnas för genomfartstrafik!

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home