Christina Linnea Örtendahls Blogg

Statsvetare & omvärldsanalytiker granskar dagsaktuell politik med glimten i ögat

tisdag, oktober 16, 2007

Välkommen till bloggvärlden Helsingborgs Dagblad/Nordvästra Skånes Tidningar

Äntligen har hd.se anslutit sig till Twingly. Från och med idag ska alla publicerade artiklar visa länkar till bloggar som skrivit en kommentar och länkat den. Detta har länge funnits i de stora tidningarna, och jag gillar interaktiviteten mellan bloggvärlden och den så kallade "riktiga median".

Debatten om bloggarna har varit mycket för och emot, men nu tycks bloggvärlden få ett erkännande från chefredaktören på HD/NST:
Det kan ge våra läsare ett mervärde när de erbjuds att följa den debatt som vår journalistik genererar. Bloggarna är här för att stanna och ofta tar de sin utgångspunkt i någonting som har publicerats i de mer traditionella medierna och tar den diskussionen vidare. Den tar vi på allvar och vill bjuda våra läsare att också ta del av det, säger Sören Karlsson.
Det ska bli intressant att följa utvecklingen av den mediahybrid som kan uppstå. Uppenbart är att Sören Karlsson insett att det handlar om en win-win-situation och inget nollsummespel. Så välkommen till bloggvärlden hd.se

för övrigt anser jag att buddistmunkars sånger bör höras och militärjuntans styre i Burma förgöras...

Etiketter: , , , , ,