Christina Linnea Örtendahls Blogg

Statsvetare & omvärldsanalytiker granskar dagsaktuell politik med glimten i ögat

fredag, februari 20, 2009

Skit i Volvo och SAAB - Nu hjälper vi Brio!!!

Jag är stolt över vår duktiga näringsminister Maud Olofsson, som har förstått vad politik handlar om och säger nej till att pumpa in pengar i fordonsindustrin eller förstatliga bilfabriker.

Och när hon så klart talar om att skattepengarna ska går till förskollärare och poliser och inte till att köpa förlustfabriker så är hon bara så klockren.

Mona Sahlin hade inte en chans i deras debatt. Mona - bara Mona - är just nu Alliansens bästa medarebetare. Varje gång hon säger något så sjunker sossarnas opinionssiffror. Så prata du på Mona!

En fantastiskt intressant tankevinkling som belyser folkhumorn står Peter Wilhelmson för: Han har startat gruppen Skit i Volvo och SAAB - Nu hjälper vi Brio!!! på Facebook. Gissa om jag har gått med i den?

Etiketter: , , ,

2 Comments:

 • At söndag, 22 februari, 2009, Blogger Mickey Deeds said…

  Men tyvärr, så handlar det inte om rätt eller fel längre. Inte heller om ideologi. Det är ingen vits att fostra GM, dom knoppar ändå av SAAB.

  Vad gäller ideologier så stod ju Finansministern får ca 10 mån sen och sa att den Amerikanska "Bank-krisen" inte skulle drabba Sverige, för vi hade lärt läxan i början på 90-talet.

   
 • At söndag, 22 februari, 2009, Blogger Mickey Deeds said…

  Det handlar inte om rätt eller fel längre, inte heller om ideologier. Det är ingen ide´att fostra GM, dom kommer att knoppa av SAAB ändå.

  Appropå ideologier så sa Finansministern Borg får 10 mån att den Amerikanska "Bankkrisen" inte skulle drabba Sverige då vi lärde vår läxa på tidigt 90-tal.

  Ja ja...
  Hursomhellst så har denna regering inga som hellst problem med att sälja ut statliga bolag, i alla fall inte om dom går med vinst.

   

Skicka en kommentar

<< Home